Pereti

Totul despre pereti: design, tipuri, finisaje

Spatiul util de care dispunem intr-un apartament sau chiar casa este, de cele mai multe ori, compartimentat intr-un mod clasic. Ce facem atunci cand trebuie sa gandim acel spatiul in diferite zone, fiecare cu propria sa utilitate? Dar, mai ales, cand vrem ca peretii sa aiba un finisaj diferit fata de monotonul perete clasic?

Apelam, in mod cert, la metode eficiente cu ajutorul carora sa putem delimita incaperile si sa realizam peretii. Variantele sunt multe, iar pentru ca ne dorim sa faceti alegerea potrivita, in cele ce urmeaza am pregatit articole detaliate despre diferite tipuri de pereti despartitori si variante de realizare pereti, de la caracteristicile fiecarui tip in parte, la avantajele si dezavantajele pe care le poseda, pana la sfaturi si etape de executie si, nu in ultimul rand, preturi practicate.

Scopul acestor articole, dincolo de prezentarea unor informatii detaliate legate de domeniu, este de a oferi o viziune de ansamblu asupra posibilitatilor variate de alegere, dar, cel mai important, asupra intelegerii procesului in sine, pentru o mai buna desfasurare a lucrarii si o cooperare cu o posibila firma de specialitate.