Despre noi

Construieste informat. Construieste mai bine.

Media

Aparitii in presa.

Ce reprezinta REFORMEX?

Reformex este un proiect destinat casei tale. Acest proiect se doreste a fi un liant intre utilizator, in sine, un om cu o nevoie, fie aceasta de constructie, renovare sau amenajare, si un meserias, respectiv o persoană calificata si cu experienta, care sa duca un proiect de la A la Z.

Prin crearea Reformex, ne dorim sa oferim transparenta in domeniul constructiilor, in sine, un domeniu pe care multi oameni il considera inca unul dificil. Nu de multe ori, auzim despre experiente sau intamplari favorabile sau mai putin favorabile. De la „imi este atat de greu sa gasesc un meserias”, „ am intrebat in stanga si in dreapta de un meserias care sa ma ajute cu proiectul, dar nu am gasit”, la „am schimbat echipa de meseriasi de trei ori in doua luni”, „proiectul trebuia sa fie gata in trei luni, dar meseriasul m-a amanat”. Sunt realitati.

Am considerat, astfel, ca a venit momentul sa restabilim acest proces si sa ii oferim un echilibru. Consideram ca este nevoie de un punct de cotitura in domeniu, care sa faciliteze intreg procesul si sa il faca mult mai accesibil.

Am inceput etapizat, initial cu crearea unor ghiduri esentiale despre aspecte importante din domeniul constructiilor, renovarilor si amenajarilor, totul cu scopul de a facilita întelegerea si ulterioara planificare a unui proiect. Cum cunoasterea inseamna putere, vrem ca utilizatorii sitului nostru sa fie, inainte de toate, informati asupra proiectelor pe care urmeaza sa le savarseasca.

Dezvoltam, in prezent, o platforma care sa conecteze, faciliteze si usureze întreg procesul de cerere – oferta. Cream un spatiu virtual in care utilizatorii, printr-un simplu mesaj online, trimis din confortul casei, pot gasi un meserias pentru proiectul vizat. Atat de simplu: necesita o logare, introducere a unui mesaj si apoi comunicarea virtuala cu potentialii meseriasi. Uitam, deci, de mersul ,,din poarta in poarta”, cautatul de recenzii pe Google, Facebook, comparat de firme, etc., pentru ca toate acestea vor fi disponibile in acelasi loc. Pentru meseriasi, o astfel de platforma inseamna, inainte de toate, vizibilitate, cu greu obtinuta in ziua de astazi. Profilul creat de fiecare meserias in parte va fi cartea de vizita care va fi inceputul unei experiente tehnologizate, care va duce la o crestere a numarului de lucrari si formarea a unei reputatii, ce va garanta succesul.

Plus ca avem in plan multe alte aspecte pe care le vom tine inca secrete. Surprizele sunt pe placul tuturor, cu siguranta si a utilizatorilor sitului nostru.

Despre REFORMEX

Scop​

Ajutorarea oamenilor in intelegerea proiectului pe care il au in plan si gasirea unui prestator care sa puna planul respectiv in practica.

Misiune​

Crearea unei comunitati de utilizatori preocupati pentru casa lor si profesionisti care sa ii ajute sa faca din proiect o realitate mult dorita.

Viziune

Sa devenim punctul principal de referinta pentru tot ceea ce inseamna domeniul constructiilor, renovarilor sau amenajarilor.

De ce Reformex?

SimplificAm

Gasim solutii si oportunitati de schimbare si imbunatatire accesibile tuturor pentru proiecte anevoioase si provocari. Nu ne oprim la „ceva ce nu exista”.

ImbunAtATIM

Suntem curiosi si creativi in legatura cu orice noua posibilitate. Orice domeniu poate avea un upgrade, iar scopul nostru este sa il facem posibil.

CAStigAm Incredere

Pasiunea, dedicarea si ambitia ne determina sa facem lucrurile bine, astfel incat crearea unei comunitati Reformex sa nu fie deloc un lucru greu de atins.

Insistam pe standarde ridicate

Luam drept reper competitia, nevoile de pe piata si ne dezvoltam intr-o directie consecventa si sigura.

OrientaTi cAtre Nevoile voastre

Nucleul proiectului il reprezintati voi, clientii si prestatorii, pentru care incercam, prin ambitie, agilitate si flexibilitate, sa dezvoltam un produs usor de folosit si inteles.

OrientaTi cAtre rezultate

Indiferent de schimbari si provocari, telul nostru este sa obtinem mereu cel mai bun rezultat. Avem obiective clare pe care stim unde sa le aducem.