Terase

Amenajari, constructii si intretinere terase

Exteriorul casei este un spatiu caruia ii putem acorda note creative si, in acelasi timp, utile. Savuratul cafelei dimineata, intr-o zi de vara, se simte, cu siguranta, mult mai revigorant pe terasa. Desi, in aparenta, par constructii simple, acestea necesita atentie in constructie si minutiozitate in amenajare.

Este de dorit ca o terasa sa fie o extensie a casei, si nu o parte discrepanta a acesteia. Chit ca alegem o terasa exterioara inchisa sau deschisa, mereu trebuie sa tinem cont de imbinarea aspectului acesteia cu cel al casei.

Mai apoi, pozitionarea, fie lipita de casa, fie individuala de constructie, alegerea materialelor de baza, stilul terasei si elementele de amenajare, toate sunt piese in definirea aspectului final.

Pentru ca beneficiile obtinute in urma construirii unei terase sunt vizibile, in articolele ce urmeaza gasiti sfaturi legate de construirea unei terase, tipurile de pardoseli din care puteti alege, sfaturi legate de alegerea acoperisului, dar si despre ce materiale pot fi folosite pentru inchiderea terasei, printre multe altele.