Un interfon Bas IP – pentru siguranță și simplitate la tine acasă

Distribuie articol:

Dacă ai crezut că interfoanele sunt doar pentru birouri și apartamente înalte, te înșeli! Interfoanele pentru locuințe sunt foarte discutate în acest moment și se dovedesc a fi benefice din mai multe puncte de vedere, atât în ceea ce privește securitatea, cât și stilul de viață.

interfon

Ce sunt interfoanele de acasă?

Interfoanele de acasă acționează ca un strat suplimentar de securitate pe o ușă de intrare, o poartă sau o barieră. Acestea sunt un dispozitiv de comunicare bidirecțională care îți permite să vorbești cu un vizitator al casei fără a fi nevoie să deschizi ușa și pot fi, de asemenea, implementate cu sistemul de închidere, astfel încât să le poți deschide ușa de la distanță. Acest lucru este deosebit de util dacă locuința tare are mai multe nivele, dar se poate dovedi benefic și în cadrul tuturor tipurilor de case. 

Cele mai multe sisteme moderne de interfon pentru locuințe dețin acum funcții inteligente și permit controlul complet al sistemului de interfon pentru locuințe prin intermediul unui dispozitiv inteligent, permițând gestionarea ușilor de la distanță de oriunde în lume.

Ce reprezintă un interfon IP?

Un dispozitiv conectat la internet care transmite audio și video între două sau mai multe persoane se numește interfon IP. Interfoanele IP pot comunica între ele fie direct, prin intermediul unei conexiuni de rețea locală, fie indirect, prin intermediul unui server de calculator. Spre deosebire de sistemele de interfon analogice, interfoanele IP se bazează pe tehnologia digitală, ceea ce le permite să trimită date mai complexe, cum ar fi cele video. Dar interfoanele IP moderne transmit mai mult decât doar audio și video. Pentru a facilita accesul la proprietate, acestea se pot conecta, de asemenea, la o încuietoare electronică sau magnetică a unei clădiri.

Liderul de necontestat pe piața de interfoane este interfonul Bas IP. BAS IP este o companie tehnologică internațională care dezvoltă și produce produse pentru interfoane IP, control acces și comunicații.

Toate produsele BAS-IP evoluează de la an la an. Progresul nu a lăsat neatinsă piața conservatoare a telefoanelor interne.

Care sunt caracteristicile interfoanelor BAS IP?

BAS IP îți oferă posibilități aproape nelimitate în alegerea și construirea sistemelor de interfonie. Interfoanele IP sunt conectate prin cablu Ethernet (pereche torsadată) sau Wi-Fi. Telefoanele funcționează perfect într-o rețea locală existentă. Sistemul de comunicare IP pentru uși cuprinde un număr minim de dispozitive. Restricțiile tradiționale, cum ar fi numărul de stații de ușă din sistem sau numărul de apeluri simultane în cadrul sistemului, sunt evitate.

Telefoanele interne pot fi programate local pe monitorul intern sau cu ajutorul software-ului BAS-IP.

Pe lângă comoditate și funcționalitate, este acordată o mare atenție securității echipamentului, fiabilității și protecției împotriva interferențelor externe.

5 beneficii ale interfoanelor de acasă

Descurajarea criminalității

Un sistem de interfon acasă poate contribui la descurajarea infracțiunilor. Cei mai mulți infractori și în special spărgătorii de locuințe doresc să treacă neobservați și mai ales nu doresc să fie surprinși de camerele de luat vederi. Prin urmare, este probabil ca aceștia să aleagă o altă țintă dacă văd că ai un interfon inteligent de înaltă tehnologie pentru casă. 

Securitate îmbunătățită 

Fiind capabil să identifici vizitatorii înainte de a deschide ușa sau de a lăsa oamenii să intre în proprietatea ta, vei îmbunătăți semnificativ securitatea casei tale și siguranța gospodăriei tale. În plus, un interfon video va putea surprinde pe cameră orice activitate infracțională și ar putea fi folosit ca dovadă esențială. 

Creșterea valorii proprietății

Un sistem de interfon acasă de înaltă calitate poate contribui efectiv la creșterea valorii proprietății dvs. Nu numai că va fi mai sigură, dar tehnologia inteligentă poate fi foarte căutată de potențialii cumpărători și oferă un plus de valoare unei proprietăți.

Control de la distanță 

Capacitatea de a gestiona cine se află la proprietatea ta de la distanță și de oriunde în lume cu ajutorul unui dispozitiv inteligent este un mare beneficiu. Fie că ești la serviciu sau în vacanță, vei putea vedea cine este la ușa ta, să vezi ce face, să comunici cu el și să îl lași să intre în casa ta dacă dorești și dacă este o persoană în care ai încredere. Acest lucru este incredibil de benefic pentru a nu pierde colete și livrări, precum și pentru a simți control deplin asupra proprietății.

Comoditate 

Interfoanele de acasă sunt culmea confortului. Uneori trebuie să renunți la ceea ce faci când se deschide ușa, ceea ce poate fi frustrant și nu întotdeauna ușor, mai ales dacă lucrezi de acasă, dacă ai grijă de copii mici sau dacă te afli într-o proprietate mare sau pe mai multe etaje. 

Astfel, interfoanele inteligente BAS IP ușurează mult viața, din acest motiv sunt foarte apreciate în ultima perioadă.

februarie 23, 2023

Sponsorizat