RUFSTER – producător național de învelitori metalice

Distribuie articol:

Localizată în inima Bucovinei, Unitatea de Producție RUFSTER din Rădăuți este o investiție cu capital românesc de peste 8 milioane de Euro. Lansat în 2011, brandul de producător RUFSTER a apărut ca răspuns la nevoile pieței de învelitori metalice pentru un control al calității extins și pe partea de producție.

rufster

RUFSTER oferă o serie de avantaje unice față de alți producători pentru a câștiga încrederea clienților în produsele de calitate oferite:

– produce comenzile din aceleași loturi de materie primă pentru un aspect uniform pe acoperiș de-a lungul timpului

– le realizează pe bază de panotaj calculat pentru a rezulta pierderi minime de material care să nu încarce factura clientului

– este singurul producător din România care atestă în scris originea materiei prime prin Declarația de Origine

– marchează produsele din fabrică cu datele comenzii pentru a garanta originalitata lor și caracteristicile comenzii

– oferă transparență față de clienți oferindu-le posibilitatea testării materiei prime și invitația de a asista la producția comenzii lor

Produsele oferite de RUFSTER cuprind toate elementele necesare unui sistem de învelitoare metalică sigur și rezistent. Printre cele mai importante produse realizate în fabrică, enumerăm:

rufster

Țiglă metalică

În portofoliul RUFSTER sunt prezente atât modele clasice de tablă tip țiglă cum ar fi Aqua 3D sau Terra, cât și modele simetrice care se pot monta din ambele sensuri ale asterelei și au aspecte estetice mai deosebite, printre acestea fiind Celesta și Nova.

De la lansarea în 2016, țigla metalică Celesta a devenit preferata clienților, aceasta având performanțe superioare față de alte modele în ce privește eficiența de acoperire și înfățișarea pe acoperiș.

Tablă cutată

Catalogul RUFSTER cuprinde două profile de tablă trapezoidală având înălțimea cutelor de 12 mm, respectiv 18 mm. Însă prin linia de producție modernă, aceste două profile se pot produce în câte două variante: pentru acoperiș (R12A și R18A) sau pentru fațade (R12F și R18F).

Tabla cutată este un tip de învelitoare foarte versatil, putând fi folosită cu succes atât pe pante înclinate, cât și pe verticală, fiind astfel folosită la placarea pereților sau realizarea gardurilor perimetrale.

Tablă click

Lansată în 2020, tabla fălțuită Aeris este modelată după aspectul sistemului tradițional de învelitoare metalică practicat de tinichigii însă modernizată cu îmbinarea click. Rezultatul este un acoperiș elegant și robust care se potrivește de minune pe clădirile vechi însă se adaptează fără probleme și pe construcțiile noi.

Tabla click Aeris prezintă îmbunătățiri tehnice care o elevează peste alte tipuri de învelitori, cum ar fi: montajul fără șuruburi vizibile, cel mai înalt profil de pe piață, siguranța etanșeizării, marginea pre-îndoită din fabrică pentru aliniere ușoară la montaj.

Sistem de drenaj

Drenajul pluvial este esențial pentru întregirea unui sistem eficient de învelitoare metalică iar RUFSTER oferă game dimensionale adaptate pentru orice suprafață de acoperiș.

Realizate din cele mai bune materiale, elementele sistemului de drenaj sunt optimizate cu inovații tehnice pentru un montaj mai ușor și rezistență superioară, cârligele de jgheab RUFSTER fiind superioare celor de la alți producători.

Garduri metalice

Realizate din oțel prevopsit, gardurile metalice RUFSTER oferă posibilitatea asortării acoperișului cu o împrejmuire de calitate. Cele 4 modele de garduri realizate sunt ștacheții metalici, șipcile V1, jaluzelele și elementele orizontale.

Toate profilele de gard sunt optimizate pentru cel mai bun aspect nefăcând compromis de la rezistența în timp. Elementele se pot produce în funcție de fiecare proiect la lungimea necesară și se livrează gata de a fi puse în operă.

Pe langă aceste produse principale, RUFSTER oferă toată gama de accesorii profilate pentru finisarea și etanșarea sistemelor de acoperiș, șuruburi autoforante, folie anticondens, ferestre de mansardă Fakro. Oferta RUFSTER este completată de profile pentru gips-carton și realizarea casetelor de fațadă pe bază de comandă.

Produsele sunt disponibile pe o gamă extinsă de culori și finisaje disponibile în stoc, pentru sistemele de acoperiș realizate pe super-finisajul MPR oferindu-se o garanție tehnică de 30 de ani.

Vă îndemnăm să alegeți produse de calitate fabricate în România !

Ofertele pentru sistemele RUFSTER se pot solicita la distribuitorii din țară. Pentru mai multe informații, detalii despre produse și exemple de lucrări accesați www.rufster.ro sau puteți solicita oferte direct de la reprezentanții de vânzări la Infoline/WhatsApp 0756909090.

octombrie 16, 2023

Sponsorizat