Evaluare si certificare.

Servicii de calificare pe baza de experienta!

Inscrieti-va la evaluarea competentelor profesionale in meseria dorita si obtineti o certificare in domeniu cu o diploma care sa ateste competentele profesionale dobandite.

Calificari recunoscute fara absolvire cursuri, pe baza experientei. In doar cateva zile se poate obtine o calificare recunoscuta in U.E., necesita doar experienta!

De ce sa aplicati pentru acest program?

[cf7form cf7key="formular-certificare-meserie"]

Beneficii ale certificarii in domeniu

Certificati-va intr-un domeniu de activitate si obtine o diploma care va atesta cunostintele si este recunoscuta la nivel national.

Acces la JOBuri

Obtinerea unui certificat de competenta profesionala mareste sansele de angajare si posibilitatile de dezvoltare a unei cariere.

Competente reale

Acordarea certificatului de competenta se bazeaza pe evaluarea a ceea ce candidatul este capabil sa faca in conditii reale de munca.

REcunoastere nationala

Certificatul de competenta ofera recunoasterea competentelor unei persoane, indiferent de modul in care acestea au fost dobandite.

Acces facil

Certificatul de competenta poate fi acordat indiferent de varsta candidatului fara a restrictiona accesul la evaluare.

Evaluari si certificari pentru numeroase meserii si ocupatii din diferite domenii de activitate. Ne adresam persoanelor care cunosc o meserie, dar nu au o diploma care sa le ateste meseria.

Certificat de competente profesionale, emis de A.N.C. (Autoritatea Naționala pentru Calificari) recunoscut la nivel national de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, in baza Ordonantei Guvernului nr. 129/2000.

Certificatul de competente profesionale are aceeasi valoare ca certificatul de absolvire, respectiv de calificare, in baza Ordinului Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei 4543/468/2004, Art.33, alin.1-3.

Programe de calificare autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari (A.N.C.). Evaluatorii de competente profesionale desemnati pentru fiecare calificare sunt certificati si inregistrati de A.N.C.

partener

Parteneri certificare

Va prezentam partenerii nostri pentru calificare si certificare in meserii, autorizati A.N.C.
logo eurojobs small

Obtineti certificare prin programe autorizate A.N.C.

Sporiti-va sansele de a obtine un loc de munca bine platit.