Design interior

Cand vine vorba de design-ul interior al locuintei, doar imaginatia este limita. Exista atat de multe stiluri de design interior pe care le putem lua drept etalon de inspiratie, incat, uneori, ajunge sa fie greu sa ne dam seama de ce stil sa alegem. Poate ca suntem ancorati in trecut si preferam o atmosfera boema si romantica, data de inegalabilul stil vintage, poate ne regasim cu natura in orice facem si ne indreptam catre un stil rustic sau poate ca suntem pasionati de tehnologie, iar un stil contemporan si hi-tech este tot ce avem nevoie.

Un lucru este cert: cel mai important este sa ne privim pe noi insine si sa ne dam seama de ce ne place. O amenajare este o intruchipare a unui stil, in mod cert, insa, inainte de aceasta, trebuie sa fie o oglindire a noastra. Vrem spatii unice, care sa ne defineasca.

Noi va putem ajuta cu informatii care sa va prezinte intreaga paleta de stiluri si moduri de ,,cum sa”, restul depinde de voi. Aflati, deci, despre tot ceea ce presupune design-ul interior in cele ce urmeaza: de la moduri de amenajare in functie de camera, la prezentari specifice pentru fiecare stil decorativ in parte.